Livrare și retur

Livrare
Ne puteti plasa o comanda astfel:
• prin comanda directa pe site-ul nostru www.potocaliu.ro .
• prin mesaj privat pe pagina de Facebook/Instagram.
• prin e-mail la comenzi@potocaliu.ro

Livrarile se realizeaza prin intermediul Fan Courier, conform parteneriatului in vigoare. Taxele de transport sunt suportate de client.

Timp de expediere: 7 zile lucratoare. In cazul in care produsul nu este disponibil, perioada de expediere poate creste, acest lucru urmand a va fi comunicat prin email. Daca aveti nevoie de un produs intr-un termen mai scurt, va rugam sa ne contactati si vom face tot posibilul pentru a livra produsul comandat la timp.
Produsele comandate pot fi ridicate de aseme

nea din showroom-ul nostru din Bucuresti, Sector 2, cu programare prealabila la 0724807086.

RETUR
Procedura de retur se poate consuma in 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Sunt necesare: formularul de retur descarcat de aici si factura.

Dupa primirea returului, va fi efectuata verificarea cantitativa si calitativa a produselor returnate. In cazul solicitarii unui alt produs clientul va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. în situatia în care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin, diferenta va fi platita prin virament bancar, conform modalitatilor de returnare mentionate în OUG34/2014.
Produsele pot fi schimbate în limita stocului disponibil sau valoarea acestora va fi returnata prin virament bancar. Va rugam sa ne menționati procedeul dorit la adresa de e-mail comenzi@potocaliu.ro
Plata returului se va face prin virament bancar in 10 zile lucratoare zile de la primirea coletului de retur în contul IBAN indicat de consumator la adresa de e-mail comenzi@potocaliu.ro

Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate unei utilizari, daca sunt insotite de ambalajul original, precum si de documentele primite in cutie.
Produsele efectuate prin comanda personalizata nu se pot returna.
Produsele deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare în cazul unei returnari de produs nu vor fi acceptate, iar costurile curierului sunt suportate de catre dumneavoastra.